Accountantskantoor Almere

Reclaim is net als een compleet en modern accountantskantoor in Almere. Wij noemen ons echter advies- & administratiekantoor. Wij voeren praktisch alle werkzaamheden uit die elk accountantskantoor Almere ook doet, echter tegen het voordelige tarief van een administratiekantoor. Het enige verschil is dat wij geen accountantsverklaring kunnen afgeven en deze dus moeten inkopen. Wij werken hiervoor samen met diverse accountantskantoren in de omgeving. Zo kunt u het gehele jaar profiteren van lagere administratiekosten en krijgt u toch de service van een volwaardig accountantskantoor.

Wij bedienen vele ondernemers met een BV binnen en buiten de regio Almere met vraagstukken op het gebied van boekhouding, loonadministratie en fiscale zaken.

Met een team van goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers zijn wij niet alleen uw administratiekantoor, maar organiseren we ook een tijdige afhandeling van uw belastingaangifte.

Als full service administratiekantoor helpen we ondernemers bij alle voorkomende werkzaamheden die een accountantskantoor ook uitvoert. Wij zorgen er tevens voor dat u te allen tijde toegang heeft tot uw cijfers zodat u altijd inzicht heeft in de financiële stand van zaken. We werken met alle bekende boekhoudpakketten zoals AFAS Online, Exact Online, Cash etc.

Onze specialisaties

Reclaim Advies- & Administratiekantoor heeft de afgelopen jaren een aantal specialisaties ontwikkeld, zoals het voeren van administraties voor:

· Zorgsector (tandartsen, huisartsen)

· Opticiens

· Horeca ondernemingen

· Detailhandel

· Kinderopvang sector

· Bouwnijverheid