Accountantskantoor Almere

Accountantskantoor Almere

Als (startende) ondernemer heeft u rekening te houden met een waslijst aan regels. U heeft een visie en wilt zich onderscheiden. U neemt uw leven in eigen hand en kiest voor onafhankelijkheid. Vaak staan ondernemers voor de keus volledig te richten op hun visie en vooruit te gaan om hun organisatorische doelen te bereiken of aandacht te besteden aan de dagelijkse administratieve rompslomp die even belangrijk is.

Reclaim biedt net als een Accountantskantoor in Almere een scala aan oplossingen voor administratieve en fiscale vraagstukken die ondernemers ontzorgen en helpen om zich volledig te concentreren op hun visie en strategische doelen. Wij voeren praktisch alle werkzaamheden uit die elk accountantskantoor in Almere ook doet, echter tegen het voordelige tarief van een administratiekantoor. Gevestigde ondernemingen besteden reeds hun boekhouding en administratie uit. Veel (startende) ondernemers kiezen steeds ervoor om de boekhouding en financiële administratie van hun bedrijf uit te besteden aan Reclaim. Wij werken voor een groot aantal ondernemingen in Almere en omgeving in zeer uiteenlopende sectoren en branches. 

Veel ondernemers met een BV zijn overgestapt van een dure accountantskantoor naar Reclaim. Wij bedienen ondernemers in Almere en omgeving met vraagstukken op het gebied van financiële administratie, salarisadministratie, bedrijfsoverdracht en fiscale zaken.

Als full service administratiekantoor helpen wij ondernemers bij alle voorkomende werkzaamheden die een accountantskantoor ook uitvoert. Wij dragen zorg dat u te allen tijde toegang heeft tot de up-to-date cijfers van uw onderneming zodat u altijd inzicht heeft in de financiële stand van zaken van uw onderneming. We werken met alle bekende boekhoudpakketten zoals Exact Online, Cash, AFAS etc.

Onze belastingadviseurs zullen u fiscaal bijstaan en ervoor zorgen dat de belastingdruk van uw onderneming wordt verminderd.

Onze specialisaties

Reclaim Advies- & Administratiekantoor heeft de afgelopen jaren een aantal specialisaties ontwikkeld, zoals het voeren van administraties voor:

· Zorgsector (tandartsen, huisartsen)

· Zakelijke dienstverlening

· Horeca ondernemingen

· Detailhandel

· Facilitaire diensten

· Kinderopvang sector

· Bouwnijverheid